В Рівному жінка, захищаючи сестру, порізала її співмешканця

В Рівному жінка, захищаючи сестру, порізала її співмешканця

31.08.13 10:46 0 1114
Близько дев’ятої години вечора за медичною допомогою до лікарні з діагнозом ножове поранення черевної порожнини звернувся житель обласного центру.

Як з’ясувалося, того вечора до 38-річного Віталія в гості приїхали родичі співмешканки. Компанія у складі чотирьох людей випивала. Хильнувши вже не одну чарку, розмова між ними переросла у суперечку.

Гостя на ім’я Наталія штовхнула господаря і розпочала з’ясовувати, чи довго її сестра Алла буде ходити з синцями. У відповідь на штурхана нетверезий чоловік почав наносити удари для Наталії. Саме в цей момент жінка Віталія схопила кухонний ніж та вдарила ним співмешканця в живіт.

Однак «швидку» викликати ніхто не спішив. Перемотавши рану, компанія продовжила розпивати спиртні напої. Лише близько дев’ятої години вечора, коли стан Віталія погіршився, відпочивальники вирішили звернутися за допомогою до лікарні.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 (середні тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — За такі дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ