Юні

Юні "динамівці" Севастополя повернулися з Чемпіонату світу з панкратіону переможцями

31.08.13 15:31 0 980
У залі колегії УМВС України в м. Севастополі керівництво обласної міліції та журналісти вітали переможців Чемпіонату світу з панкратіону серед юніорів і кадетів, який проходив у хорватському місті Спліт.

На Чемпіонаті були представлені збірні команди України, Росії, Казахстану, США, Німеччини, Угорщини, Італії, Польщі, Сербії, Хорватії та інших. Найсильніші юнаки та дівчата з усього світу з'їхалися боротися за першість. У складі збірної команди України були троє севастопольських атлетів.

Світлана Пасікова на цьому Чемпіонаті світу представляла нашу країну серед юніорів у найбільш жорсткому розділі ММА. Світлана впевнено провела всі 5 хвилин сутички, контролюючи суперницю з США і демонструючи чудову техніку. Як результат - перше місце в чемпіонаті і золота медаль.

Серед кадетів у розділі GRAPPLING виступав Владислав Крючков. Він провів три сутички, за результатами яких став срібним призером чемпіонату у ваговій категорії до 50 кг

- Владислав як завжди здивував всіх (в тому числі і своїх суперників) унікальною здатністю використовувати на перший погляд безвихідні становища в свою користь, - розповідає тренер севастопольських спортсменів Олексій Задніпровський. - Для нього це перші змагання міжнародного рівня, але його показові виступи підняли дух всієї нашої команди, що сприяло високому спортивному результату.

Паралельно з чемпіонатом світу серед кадетів та юніорів проходив міжнародний турнір з панкратіону серед юнаків. Наймолодший член збірної України Дмитро Задніпровський, вже в перший день змагань провів вісім боїв (за 4 хвилини) та став бронзовим призером у ваговій категорії до 59 кг у розділі GRAPPLING.

Начальник УМВС України в м. Севастополі Валерій Радченко привітав юних динамівців з перемогою та вручив їм подарунки.

Звертаючись до присутніх, Валерій Васильович зазначив, що це перемога не тільки юних севастопольців – це перемога всієї України.

Голова севастопольського Управління МВС запевнив присутніх, що спортсменам буде й надалі надаватися вся необхідна допомога і підтримка, щоб вони могли знову і знову добиватися високих особистих та командних результатів.

Після спільного перегляду сюжету з Чемпіонату світу з панкратіону за участю севастопольських спортсменів відбулася прес-конференція для журналістів. На їх численні запитання відповіли як керівники севастопольської міліції, так і самі юні «динамівці».

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Слідчими транспортної ...

КОМЕНТАРІ