Слідчими транспортної міліції Донеччини закінчено кримінальне провадження за фактом авіакатастрофи

Слідчими транспортної міліції Донеччини закінчено кримінальне провадження за фактом авіакатастрофи

31.08.13 15:37 0 1047
В результаті аварії загинуло 5 пасажирів, інші отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Обвинувальний акт стосовно командира повітряного судна направлено до суду.

13 лютого цього року під Донецьком зазнав аварії літак Ан-24 авіакомпанії «Південні авіалінії», що виконував чартерний рейс «Одеса-Донецьк». В результаті авіакатастрофи загинуло 5 пасажирів, інші отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Слідчим відділом Управління МВС України на Донецькій залізниці було зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки руху на повітряному транспорті за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Слідчі встановили, що через свої необережні дії, які виразилися у порушенні правил безпеки руху та експлуатації транспорту, командир екыпажу скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ст. 276 КК України.

Обвинувальний акт стосовно командира повітряного судна направлено до суду. У разі підтвердження судом провини працівника повітряного транспорту йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

СЗГ УМВС України

на Донецькій залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віктор Ратушняк - ...

КОМЕНТАРІ