На Житомирщині влада та міліція обговорили позитивний досвід співпраці

На Житомирщині влада та міліція обговорили позитивний досвід співпраці

31.08.13 15:56 0 1023
Серед актуальних питань, якими нині опікуються в УМВС області, налагодження дієвих механізмів взаємодії органів внутрішніх справ з місцевими органами влади для забезпечення правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян. Приклади уже наявної позитивної співпраці розглянуті на засіданні колегії облдержадміністрації.

До участі у роботі колегії облдержадміністрації запросили не лише керівництво УМВС, а й керівників територіальних підрозділів міліції Житомирщини.

Очільник обласного Управління внутрішніх справ Анатолій Лазарев зупинився на проблемних питаннях, що не можуть не хвилювати усіх небайдужих жителів Житомирщини: протидія дитячій злочинності, необхідність удосконалення організації охорони громадського порядку. Мети можна досягти і простими речами, які інколи рятують життя: збільшення щільності патрульних нарядів та освітлення вулиць, практична діяльність громадських формувань та встановлення засобів відеоспостереження.

Від керівництва УМВС прозвучали ініціативи щодо покращання стану правопорядку на території області: відкриття Центру оперативного реагування міліції, прийняття Комплексної програми розвитку дорожнього руху та безпеки.

Крім того, проведення у м. Малині фінальної частини дитячого футбольного турніру на кубок УМВС, в якому взяли участь понад 7 тисяч учасників, учасники наради назвали справжнім кроком назустріч людям по реалізації соціальних ініціатив Президента.

– Відповідальність за стан правопорядку у кожному районі області несуть їх керівники. Тому якість та ефективність роботи міліції багато в чому залежить від нас усіх. Давайте будемо працювати і в цьому напрямі, – наголосив голова Житомирської ОДА Сергій Рижук.

За словами начальника УМВС Анатолія Лазарева, ефективність взаємодії міліції з органами влади та місцевого самоврядування актуальна особливо у час реформування органів внутрішніх справ, зміни вектору їх роботи на соціальні пріоритети – захист прав та інтересів громадян, в тому числі – дітей, людей похилого віку тощо.

– Спільно ми можемо вирішити дуже багато питань на користь нашої громади, треба лише разом за них братись. У нас є гарні приклади співпраці і в Любарському районі, і на Малинщині, і в інших громадах. І ми пропонуємо цей досвід поширювати, – наголосив очільник обласної міліції.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий опорний пункт ...
Наступна новина: У США студента звинувачують ...

КОМЕНТАРІ