Росія заборонила ввезення продукції свинарства з Білорусі

Росія заборонила ввезення продукції свинарства з Білорусі

31.08.13 17:36 0 877
Росія з 30 серпня забороняє постачання з Білорусі свиней і продукції свинарства, а також кормів для свиней, які не пройшли при виготовленні теплової обробки, у зв’язку з реєстрацією в цій країні африканської чуми свиней. Про це повідомляється в листі заступника керівника Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Олексія Сауріна, відправленому головному ветеринарному інспектору Білорусі Юрію Пивоварчику . Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Тимчасова заборона на постачання білоруської продукції свинарства була запроваджена на тлі загострення відносин між Росією і Білорусією після затримання в Мінську генерального директора російської компанії «Уралкалій» Владислава Баумґертнера. Його обвинувачують за статтею Кримінального кодексу Білорусі – зловживання владою і службовими повноваженнями, яка передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі.

Раніше про існування серйозних зауважень до якості білоруської молочної продукції вже заявляв керівник російської Федеральної служби з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини Геннадій Онищенко.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олланд: рішення Лондона ...
Наступна новина: Путін прибув до ...

КОМЕНТАРІ