Прапор Батьківщини в кримінальних руках

Прапор Батьківщини в кримінальних руках

31.08.13 11:06 0 3227
Прапор Батьківщини в кримінальних руках

Багатьма жителями Севастополя Чорноморський флот Росії вважається мало не еталоном служіння Вітчизні і вже, в усякому разі , територією порядку . На жаль, але в цьому можна сильно засумніватися. Мораль там дійсно проповідується , але часом дуже вже особлива, з душком .
10 серпня ц.р. набув чинності вирок розташованого в Севастополі другого складу Новоросійського гарнізонного військового суду , яким начальник редакції , видавництва і друкарні газети Чорноморського флоту « Флаг Родіни » Муравйов О.В. визнаний винним у скоєнні злочину за ч.1 ст.286 КК РФ - перевищення посадових повноважень.
Засудження редактора газети за кримінальною статтею - все-таки рідкість. Але як раз-таки у відношенні гр.Муравьева воно не стало чимось з ряду геть вихідним . Навпаки , виявилося підсумком і наслідком цілеспрямованої і тривалої протиправної діяльності посадової особи , про що свідчать незаперечні докази .
Так , менш , ніж за рік перебування на посаді редактора « Прапора Батьківщини » Муравйова О.В. безпосередньо за результатами його особистої роботи російським військовим прокурором в/ч-п.п.90935 були внесені 3 подання про усунення порушень закону , в тому числі два - на адресу командувача Чорноморським флотом. Всі вони були пов'язані саме з посадовими порушеннями Муравйова - з незаконним отриманням прибутку стороннім особою- громадянином України і з нанесенням прямого збитку Російської Федерації в розмірі 48 213,22 гривень України . При цьому для досягнення своїх корисливих цілей Муравйов О.В. пішов навіть на підробку договору командувача ЧФ , навмисність вчинення якої доведена прокуратурою.
Всі вищевказані факти об'єктивно свідчать про те , що діяльність Муравйова О.В. на посаді начальника редакції , видавництва і друкарні « Флаг Родіни » зовсім не походить з інтересів російської держави , більше того - прямо і системно їм суперечить .
Набуття чинності вироку суду означає і те , що з 10 серпня Муравйов О.В. є особою , судимою за кримінального злочину , тобто карним злочинцем .
Здавалося б , знаходження Муравйова О.В. на посаді керівника виховної структури , публічно представляє Чорноморський флот , а також Російську Федерацію в Севастополі , є неприпустимим хоча б за нормами моралі. Однак , навпаки. Кримінально судима особа , ледь вийшовши з лави підсудних , як і раніше виконує роль вихователя і пропагандиста тих цінностей , якими живе сам і в яких прекрасно розібралися прокуратура і суд . Саме цим цінностям Муравйов О.В. тепер вчить всіх російських моряків , а заодно і все місто Севастополь , в якому газета « Флаг Родіни » мається на роздрібному продажу в кіосках.
Викритий у злочині , неодноразово спійманий за руку злодій продовжує « героїчну » і , напевно , глибоко патріотичну для російського розуміння діяльність громадського вихователя .
Знаходження кримінальника на посаді редактора газети , видавцем якої є командувач Чорноморським флотом віце -адмірал Олександр Вітко , здається , влаштовує і його , і весь російський флот. Напевно , жити не за законом , а « за поняттями » тепер допустимо не тільки для кримінальників , але і для російських військових на території України .
... На титульному аркуші газети « Прапор Батьківщини » стоїть високопарна напис: «Правда і честь». Правда тепер очевидна всім . Але честі для російського флоту в ній небагато.


Макаренко Г.І.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ