У Рівненській області виїзна акція центру зайнятості з нагоди Дня підприємця

У Рівненській області виїзна акція центру зайнятості з нагоди Дня підприємця

31.08.13 19:35 0 1086
29 серпня з нагоди відзначення Дня підприємця фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості провели виїзну акцію з орієнтації на підприємницьку діяльність. До мобільного центру професійної орієнтації завітали понад 60 мешканців міста.

Метою акції стало сприяння підвищенню рівня зайнятості та зниженню рівня безробіття шляхом розвитку підприємницької ініціативи, орієнтація громадян на започаткування власної справи.

На заході працювали консультпункти Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де можна було переглянути відеофільм із презентацією цього навчального закладу та ознайомитися із можливостями професійного навчання за направленням центру зайнятості.

У консультаційних пунктах міського центру зайнятості безробітні отримали інформацію щодо започаткування власної справи, стану регіонального і місцевого ринків праці, переглянули відеодемонстрацію пошуку роботи за допомогою інтернет-ресурсів, презентацію веб-порталу державної служби зайнятості «Труд», пройшли профдіагностичне тестування щодо професійної придатності, зокрема й до провадження підприємницької діяльності.

Усі учасники заходу отримали буклети з інформацією про послуги служби зайнятості, в тому числі з питань започаткування підприємницької діяльності.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ