Ветеринарна міліція посилює роботу з торговцями м'яса сумнівної якості

Ветеринарна міліція посилює роботу з торговцями м'яса сумнівної якості

31.08.13 19:41 0 934
Для реалізації цих завдань у всіх регіонах країни створені мобільні групи у складі співробітників ветеринарної міліції та Держслужби ветеринарної медицини.

"Співробітники мобільних груп вже виявили правопорушення на 363 об'єктах, діяльність яких пов'язана з обігом продукції тваринницького походження", - розповів начальник відділу ветеринарної міліції МВС України Сергій Оксюта і підкреслив, що в дохід держави з недбайливих торговців м'ясом сумнівної якості стягнуто понад 23 тисяч гривень у вигляді штрафних санкцій.

За словами правоохоронця, винесено також 115 інспекторських приписів щодо усунення недоліків на підприємствах з переробки м'яса та риби.

"Перші підсумки роботи мобільних груп говорять самі за себе: в обіг обмежено більше 10 тонн продукції тваринницького походження сумнівної якості", - додав Сергій Оксюта.

При цьому, за словами міліціонера, у зв'язку із загрозою занесення збудника африканської чуми свиней, правоохоронці оперативно створили ветеринарно-міліцейські пости, де в цілодобовому режимі перевірили понад півтори тисячі автомобілів, що перевозять м'ясну продукцію.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: З Чемпіонату світу з ...

КОМЕНТАРІ