З Чемпіонату світу з панкратіону юні

З Чемпіонату світу з панкратіону юні "динамівці" повернулися переможцями

31.08.13 19:47 0 905
У залі колегії УМВС України в м. Севастополі керівництво УМВС та журналісти міста зустріли переможців Чемпіонату світу з панкратіону серед юніорів і кадетів.

На Чемпіонаті були представлені збірні команди України, Росії, Казахстану, США, Німеччині, Угорщині, Італії, Польщі, Сербії, Хорватії та багато інших. Найсильніші юнаки та дівчата з усього світу з'їхалися боротися за першість. У складі збірної команди України були троє юних севастопольських атлетів.

Світлана Пасікова на цьому Чемпіонаті світу представляла нашу країну серед юніорів у найбільш жорсткому розділі ММА. Світлана впевнено провела всі 5 хвилин сутички, контролюючи суперницю з США і демонструючи чудову техніку. Як результат - перше місце в чемпіонаті і золота медаль.

Серед кадетів у розділі GRAPPLING виступав Владислав Крючков. Він провів три сутички, за результатами яких став срібним призером чемпіонату у ваговій категорії до 50 кг

- Владислав як завжди здивував всіх (в тому числі і своїх суперників) унікальною здатністю використовувати на перший погляд безвихідні становища в свою користь, - розповідає тренер севастопольських спортсменів Олексій Задніпровський. - Для нього це перші змагання міжнародного рівня, але його показові виступи підняли дух всієї нашої команди, що сприяло високого спортивного результату.

Паралельно з чемпіонатом світу серед кадетів та юніорів проходив міжнародний турнір з панкратіону серед юнаків. Наймолодший член збірної України Дмитро Задніпровський, вже в перший день змагань провів вісім боїв (за 4 хвилини) та став бронзовим призером у ваговій категорії до 59 кг у розділі GRAPPLING.

Начальник УМВС України в м. Севастополі генерал-майор міліції Валерій Радченко привітав юних динамівців з перемогою та вручив їм подарунки.

Звертаючись до присутніх Валерій Васильович зазначив, що ця перемога не тільки юних севастопольців. Ця перемога всієї України.

Голова севастопольського Управління МВС запевнив присутніх, що спортсменам буде й надалі надаватися вся необхідна допомога і підтримка, щоб вони могли знову і знову добиватися високих особистих та командних результатів.

Після спільного перегляду сюжету з Чемпіонату світу з панкратіону за участю севастопольських спортсменів відбулася прес-конференція для журналістів. На їх численні запитання відповіли як керівники севастопольської міліції, так і юні «динамівці».

Нагадаємо, спортивні перегони проходили з 15 по 18 серпня в хорватським місті Спліт

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ