Викрадений автомобіль росіянину повернули харківські правоохоронці

Викрадений автомобіль росіянину повернули харківські правоохоронці

31.08.13 20:00 0 903
Зловмисником виявився 24-річний чоловік, який працював на автомийці.

До міліції звернувся громадянин Росії, який приїхав до Харкова погостювати у друзів. Після прибуття до міста, чоловік вирішив помити автівку та спокійно залишив її на автомийці.

Як виявилося, працювали там безвідповідальні особи, так як повернувшись за автомобілем власник на місці його не виявив. Потерпілий відразу ж звернувся до правоохоронців з заявою про незаконне заволодіння автотранспортним засобом.

Того ж дня при проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору карного розшуку та інспекторами Державтоінспекції РВ було встановлено місцезнаходження автівки та її викрадача. Ним виявився 24-річний раніше засуджений чоловік, який працював на автомойці. Як з’ясувалося, він просто вирішив прокатитися з вітерцем на красивій іномарці, поки її хазяїн займався своїми справами.

Молодика затримано в порядку ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Згідно санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 5 років.

Днями кримінальне провадження буде направлено до суду для прийняття рішення згідно діючого законодавства.

Автомобіль повернуто власникові в технічно-справному стані.

Потерпілий виразив вдячність працівникам міліції за оперативне розкриття злочину.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Харківській області ...

КОМЕНТАРІ