У Харківській області правоохоронці продовжують вивчати проблеми місцевих жителів

У Харківській області правоохоронці продовжують вивчати проблеми місцевих жителів

31.08.13 20:06 0 1051
Співробітники спеціально створеної для цих цілей пересувної громадської приймальні вирушили до Куп'янського та Шевченківського районів області.

Прийом громадян проводив спеціаліст громадської приймальні ГУМВС України в Харківській області Павло Ковган і оперуповноважений відділу Головного управління майор міліції Костянтин Шеремет.

Спілкування з мешканцями районів тривало декілька годин і кожен з відвідувачів мав можливість змістовно викласти свою проблему, отримати професійну пораду та дізнатися про перспективу вирішення існуючих проблем.

Головні питання, які турбують жителів райцентрів, в основному, стосуються розслідуванню кримінальних проваджень, роботи дільничних інспекторів міліції, охорони громадського порядку та реєстрації заяв про злочини.

Прийоми громадян керівництво ГУМВС України в Харківській області проводить постійно для того, щоб кожний громадянин міг звернутися до органів внутрішніх справ зі скаргами або пропозиціями щодо поліпшення діяльності міліції. Вирішення проблемних питань знаходиться на особистому контролі начальника обласної міліції.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрадений автомобіль ...
Наступна новина: У Львові усіх освітян, ...

КОМЕНТАРІ