У Рівненській області безробітні побували на екскурсії

У Рівненській області безробітні побували на екскурсії

31.08.13 20:18 0 1003
29 серпня спеціалісти Володимирецького районного центру зайнятості для безробітних організували професіографічну екскурсію до підприємця Людмили Русін у торговий комплекс «Дарунок».

Метою цієї екскурсії, в першу чергу, була презентація таких робітничих професій, як продавець непродовольчих товарів, продавець- консультант, манікюрник, перукар, швачка, адміністратор, які дуже потрібні у торговому комплексі.

За 2012 - 2013 роки до цього роботодавця було працевлаштовано 10 осіб, які тепер старанно працюють.

Людмила Русін, яка є директором комплексу, свого часу у 2010 році, перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, навчалася на курсах підприємців-початківців, потім отримала одноразово виплату допомоги по безробіттю для започаткування власної справи. Навіть не сподівалася на такий успіх та прибутковість свого бінесу. В майбутньому пані Людмила планує відкрити ще кілька магазинів у Володимирецькому районі.

Фахівці ценру зайнятості сподіваються, що екскурсія була для учасників важливою, корисною та цікавою і спонукатиме подумати про започаткування власної справи або до навчання потрібним для роботодавців професіям.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові усіх освітян, ...
Наступна новина: У Рівненській області учора ...

КОМЕНТАРІ