У Рівненській області для автоматичного відшкодування ПДВ потрібно відповідати певним критеріям

У Рівненській області для автоматичного відшкодування ПДВ потрібно відповідати певним критеріям

31.08.13 18:03 0 946
Про переваги автоматичного відшкодування податку на додану вартість йшлося під час засідання «круглого столу», яке відбулося в приміщенні Рокитнівського відділення Сарненської ОДПІ ГУ Міндоходів.

Автоматичне відшкодування податку на додану вартість буде регулюватися спеціально розробленою комп’ютерною програмою. Термін переходу на повний режим автоматичного відшкодування ПДВ залежить більше не від податківців, а від прозорості роботи безпосередньо підприємців. Адже комп’ютерна програма, яка здійснює відбір тих, хто має право на автоматичне відшкодування ПДВ, працює без втручання людини.

Начальник відділення Ніна Ковалевич докладно розповіла про цей механізм. Вона наголосила, що для своєчасного отримання бюджетного відшкодування суб'єктам господарювання необхідно вживати заходи для досягнення критеріїв, які надають право на його отримання в автоматичному режимі. В першу чергу переглянути розмір виплати заробітної плати найманим працівникам, середній рівень якої має не менше ніж у 2,5 рази перевищувати мінімально встановлений законодавством рівень.

Під час зустрічі присутніх проінформували, як податкова служба проводить роботу з потенційними претендентами на автоматичне відшкодування ПДВ. Також Ніна Миколаївна згадала про ряд інших сервісів та надала відповіді на запитання.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Путін прибув до ...
Наступна новина: Три людини загинули під час ...

КОМЕНТАРІ