Учні Рівненщини розпочнуть навчальний рік разом із правоохоронцями

Учні Рівненщини розпочнуть навчальний рік разом із правоохоронцями

01.09.13 10:38 0 1112
1 вересня у загальноосвітніх навчальних закладах області відбудуться заходи присвячені Дню знань. З метою охорони громадського порядку урочистих лінійок буде задіяна максимальна кількість працівників міліції. Правоохоронці відвідають та привітають дітей з Днем знань у всіх підшефних закладах області.

Відтак, в кожній школі міста та області будуть знаходитись правоохоронці, які забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку. Зокрема, поряд із навчальними закладами, що заходяться поблизу проїзної частини дороги нестимуть службу екіпажі працівників Державтоінспекції.

Також правоохоронці зустрінуться з учнями шкіл та відвідають усі підшефні інтернативні заклади області. Зокрема, начальник обласного управління міліції Василь Лазутко разом зі своїми підлеглими відвідає економіко-правовий ліцей міста Рівного та Олександрійську загальноосвітню школу-інтернат.

Зустрічі з учнями та їхніми вчителями відбудуться задля налагодження відкритого продуктивного діалогу, обговорення з підлітками важливих правових проблем, спрямування їх правосвідомої поведінки як у школі, так і поза нею. Адже такі заняття дають можливість працівникам органів внутрішніх справ поділитися своїми знаннями з учнями і вчителями, формувати в них розуміння ролі законів у житті, їх прав та обов’язків як громадян України.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво Львівської ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ