Рівненщина: стратегічні напрями розвитку Міндоходів обговорили за «круглим столом»

Рівненщина: стратегічні напрями розвитку Міндоходів обговорили за «круглим столом»

01.09.13 02:07 0 947
В Радивилівському відділенні Дубенської ОДПІ ГУ Міндоходів у області відбувся «круглий стіл» за участі представників малого та середнього бізнесу.

Відкриваючи засідання, заступник начальника Дубенської ОДПІ Сергій Бондарчук повідомив, що головні завдання Міністерства доходів і зборів полягають в адмініструванні податків, зборів та єдиного соціального внеску, наданні послуг громадянам і бізнесу, забезпеченні наповнення доходної частини бюджету, створенні умов для розвитку підприємництва.

Сергій Бондарчук акцентував увагу присутніх на запровадженні нової форми подання звітності з РРО. Повідомив, що з 1 січня 2013 року розпочато підключення РРО до Системи зберігання і збору даних з метою подання суб’єктами господарювання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО до Міндоходів України дротовими або бездротовими каналами зв’язку.

Нагадав, що для суб'єктів господарювання виконання вимог щодо подання до органів Міндоходів України по дротових або бездротових каналах зв'язку звітної інформації можливе як шляхом придбання нової касової техніки, а саме РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, так і шляхом доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних. З питань підключення зовнішніх модемів та доопрацювання внутрішнього програмного забезпечення РРО можна звернутись до виробників зазначених РРО або Центрів сервісного обслуговування.

Зазначив, що відповідальність за неподання звітності в електронному вигляді настає з 1 січня 2014 року в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 гривень).

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ