У Рівненській області наповнення бюджету – справа спільна

У Рівненській області наповнення бюджету – справа спільна

01.09.13 02:13 0 962
Напередодні Дня підприємця начальник Здолбунівської ОДПІ Руслана Мичка привітала всіх підприємців Здолбунівщини зі святом.

Руслана Степанівна щиро подякувала представникам малого і середнього бізнесу за сумлінну сплату податків, кращим з них вручила Почесні грамоти.

Вона також розповіла про зміни, які відбуваються у податковій службі. Наголосила на тому, що зусилля Уряду в цілому та Міністерства доходів і зборів зокрема спрямовані на підвищення конкурентоспроможності національної економіки, формування сприятливого бізнес-клімату, підтримку приватної ініціативи, запровадження простих і зрозумілих, а головне, стабільних правил ведення бізнесу.

Здолбунівська ОДПІ ГУ Міндоходів у області зацікавлена в тому, щоб в регіоні було якомога більше успішних та соціально відповідальних суб’єктів підприємництва, з якими налагоджено прозорі партнерські взаємини. Тому працівники наполегливо працюють задля створення атмосфери взаємної довіри між податковою службою та платниками податків, що позитивно позначається на підвищенні рівня життя кожного українського громадянина.

Втілюючи на практиці завдання Міндоходів України щодо перетворення податкової служби з фіскального органу на сервісну службу, вводяться нові сервіси й робиться акцент на покращенні якості обслуговування платників податків. Адже, по суті, платники податків і податківці роблять одну справу – наповнюють бюджет.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: стратегічні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ