Цирк Кобзов подарував дітям із Львівщини справжнє свято

Цирк Кобзов подарував дітям із Львівщини справжнє свято

01.09.13 12:10 0 1114
30 серпня, Цирк Кобзов подарував справжнє свято дітлахам із Львівщини, до яких доля не була особливо прихильною. Більше тисяч дітей безкоштовно відвідали виставу у популярному цирку країни, який наразі проживає у Львові.

За сприяння Львівської ОДА, Цирк Кобзов влаштував у Львові благодійний концерт «Щасливе дитинство із Кобзовим» і це свято відвідали діти із усіх дитячих будинків сімейного типу із кожного району області, діти із прийомних сімей, із багатодітних та малозабезпечених сімей, а також вихованці сиротинців Львівщини.

Начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис висловив подяку усьому творчому та дружньому колективу Цирку Кобзова.

«Діти, до яких доля у цьому житті не була прихильною, отримали справжнє свято. Я від щирого серця та від імені голови Львівської ОДА Віктора Шемчука хочу подякувати Миколі Кобзову за цей благодійний концерт. Найважливіше у нашому житті – це усмішка дітей і ми повинні докладати максимум зусиль, щоб якомога більше дітей отримали відповідне свято», – зазначив Володимир Лис.

Він також закликав усіх батьків відвести своїх дітей на справжнє циркове шоу, аби подарувати дітям незабутні хвилини перебування у цирку.

У свою чергу Микола Кобзов відзначив, що кожна дитина має право на казку. Мета благодійної акції – допомогти діткам, які не мають фінансової можливості потрапити в казку, викликати в них позитивні емоції та залишити щасливі спогади, а також виховати в них прагнення до досягнення мети власними зусиллями та працею», – наголосив Микола Кобзов.

Зазначимо, що перед виставою діти відвідали зоопарк та тераріум, у якому мешкають приблизно 80 видів тварин, а також погодували улюбленців на сільському подвір’ї. Крім того, діти завітали у тераріум та Динопарк, у якому побачили більше, ніж 15 екземплярів динозаврів-велетнів, а ще – єдиного в Україні динозавра-робота.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ