Грозний: Потрібно налаштовувати так, аби вони були Матросовими, кидалися на дот

Грозний: Потрібно налаштовувати так, аби вони були Матросовими, кидалися на дот

01.09.13 13:45 0 1058
Головний тренер "Говерли" В`ячеслав Грозний залишився незадоволений самовіддачею гравців у матчі 8 туру з "Ворсклою"(1:2). Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Чесно кажучи, досі не можу зрозуміти, як можна не налаштовуватися на матчі. Гравці ж – професіонали. Я про це їм сказав: у нас є робота, і ми повинні її якісно виконувати. Звичайно, головну відповідальність за результат несу я як тренер. До когось, очевидно, не зміг достукатися.

Я думаю, що більшість, про що я говорю, лежить у площині психології. Потрібен психолог? Не потрібен. Просто до декого вживемо заходів. Когось оштрафуємо, когось переведемо в дубль. Трішки гайки закрутимо комусь. Когось опустимо з небес на землю. Комусь створимо конуренцію, запросивши ще декілька вільних агентів.

Однаково ж потрібно підсилюватися. До речі, проблема з тим, що нам потрібно забивати, лишається. Усе-таки нападників не вистачає. Нам потрібен і гравець, який віддає останній пас. Будемо виходити із ситуації залежно від наших можливостей. Життя продовжується. Катастрофи немає. Є тільки внутрішнє незадоволення тим, що професіоналів щоразу потрібно налаштовувати так, аби вони були Матросовими, кидалися на дот, - цитує тренера офіційний сайт клубу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ