Рівненщина: Білашів відтепер – із дитсадком

Рівненщина: Білашів відтепер – із дитсадком

01.09.13 17:22 0 1344
Дошкільнята села Білашів, що в Здолбунівському районі, відсьогодні зможуть відвідувати дошкільний навчальний заклад. Наразі вже є понад два десятки заяв батьків, а сам заклад облаштований у приміщенні Білашівської загальноосвітньої школи. Власне, і сама школа відповідно отримала статус навчально-виховного комплексу.
Привітати зі Святом знань школярів, дошкільнят, батьків та учительський колектив Білашева сьогодні приїхав народний депутат України Валентин Королюк. Причому завітав на свято не з пустими руками: для ДНЗ він подарував сучасну пральну машину.
Вітаючи присутніх, Валентин Королюк зазначив: «1 вересня – особлива дата для кожного з нас. Саме в цей день щороку починається новий етап у дитячому житті – від початкової, середньої школи – до випускних класів. Попереду, на перший погляд, дев’ять довгих місяців навчання, але вони вкотре промайнуть дуже швидко, і сьогоднішні першачки стануть другокласниками, а нинішні одинадцятикласники відкриють двері у доросле життя. Адже кожного року школа відкриває нові життєві горизонти перед дітьми, спраглими знань».
Народний депутат у вітальному слові подякував також учителям, адже вони щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. «Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя», – зазначив Валентин Королюк.
Після урочистої лінійки народний депутат разом із учнями та представниками педколективу поклав квіти до братської могили мешканців села, які у 40-ві роки минулого століття віддали своє життя за Україну та її майбутнє.


Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ