Сергій Шутяк: «Сила може бути не тільки фізичною, а й розумовою. Найбільша сила та, яку нам дають знання»

Сергій Шутяк: «Сила може бути не тільки фізичною, а й розумовою. Найбільша сила та, яку нам дають знання»

02.09.13 09:22 0 1020
Понад 840 загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл Хмельницької області 1 вересня відвідали працівники міліції. Мета таких візитів — нагадати школярам на початку нового навчального року про правила безпечної та законослухняної поведінки.

Правоохоронці не лише в черговий раз нагадали школярам про те, як потрібно поводитися, щоб не втрапити у халепу, а й вручили на згадку корисні подарунки — посібники з правил дорожнього руху, книжки, щоденники та буклети інформаційним наповненням на правоохоронну тематику, надані Міністерством внутрішніх справ України.

За словами начальника управління МВС України в Хмельницькій області Сергія Шутяка, у профілактичній роботі з дітьми і підлітками уже давно пора забути про нудні лекції та застарілі форми роботи, натомість потрібно постійно відшукувати те, що їх найбільше зацікавить. У наш прогресивний час діти не лише повинні бачити у працівниках міліції своїх захисників та помічників, їм ще й має бути цікаво спілкуватися з правоохоронцями. Лише тоді, на думку Сергія Олександровича, отримані від міліціонерів знання не промайнуть повз дитячі вуха.

У святковий день юні мешканці Хмельниччини у різних куточках області з вуст правоохоронців почули багато важливих речей, серед яких і нагадування про те, від їх вчинків та поведінки багато в чому залежить і їхнє доросле майбутнє.

Виступаючи перед школярами, генерал-майор міліції Сергій Шутяк, зокрема, сказав: «Можливо, у житті вам часто доведеться чути фразу, що правий той, хто сильніший. Але сила буває не тільки фізичною, а й розумовою. Запам‘ятайте, що найбільша сила та, яку дають знання».

Приємним моментом для першокласників та учнів початкової школи стало те, що вони отримували подарунки не просто з рук працівників міліції, а ще й від свого улюбленого і дуже популярного на Хмельниччині казкового персонажа — міліціонера Славка Хоробрика.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ахметов: Ми хочемо, щоб ...

КОМЕНТАРІ