В Тернополі сергій Надал вітав учнів та студентів з Днем Знань

В Тернополі сергій Надал вітав учнів та студентів з Днем Знань

02.09.13 08:40 0 1075
З нагоди початку нового навчального року міський голова Тернополя Сергій Надал привітав учнів ЗОШ №17, студентів Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського національного педагогічного університету та Тернопільського комерційного коледжу. Урочистості відбулися на території навчальних закладів. Школярі ЗОШ №17 передали очільнику міста запашний коровай, як символ щастя і добробуту, який він в свою чергу подарував студентам комерційного коледжу, засновником якого є Тернопільська міська рада.

«Нехай цей коровай стане символом єднання поколінь, адже кожен учень скоро стане студентом і теж порине в самостійне життя», - зазначив Сергій Надал.

Вітаючи усіх з шнім святом, Днем Знань! Сергій Віталійович зауважив, що перше вересня є водорозділом між літом і осінню, між відпочинком і навчанням. Школярі повертаються за шкільні парти жваві і переповнені літніми враженнями, веселі і невгамовні. Місто моментально змінюється і за кілька днів переходить у новий ритм.

«Сьогоднішній світ — це світ, який швидко змінюється. Нові технології змінюються ще новішими. Кожен день відкриває нові можливості, які треба вміти використати — на користь для себе, свого міста, своєї країни. Конкурентоздатність кожного з Вас, а також конкурентоздатність українських міст і країни в цілому залежить від того, як шнє покоління учнів та студентів оволодіє капіталом знань. Цей капітал - це міцні і сучасні знання, володіння іноземними мовами, постійне самовдосконалення. Він не піддається інфляції. Він конвертується у реальні здобутки в науці, економіці, політиці. Будьте успішними у навчанні, в оволодінні знаннями. Щиро зичу усім вам, поколінню сучасних учнів та студентів бути успішними. Пройде небагато часу і саме від ваших знань і вмінь, вашого світогляду і патріотизму залежатиме доля нашої країни, наших міст», - побажав Сергій Надал.

Додамо, з Днем знань усіх школярів та студентів вітали і заступники міського голови, начальники виконавчих органів Тернопільської міської ради, депутати.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Конгрес США дасть згоду на ...

КОМЕНТАРІ