Вадим Гураль привітав студентів-першокурсників Львівського державного університету фізичної культури з Днем знань

Вадим Гураль привітав студентів-першокурсників Львівського державного університету фізичної культури з Днем знань

02.09.13 09:09 0 1064
1 вересня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в урочистій церемонії посвяти у студенти Львівського державного університету фізичної культури.

Вадим Гураль висловив слова подяки педагогам-викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

Також заступник голови – керівник апарату ОДА наголосив, що впевнений в тому, що дружний колектив Університету усвідомлює відповідальність за формування здорового способу життя українців, підвищення олімпійського іміджу нашої держави, розробку і впровадження в життя інноваційних технологій у сферах фітнесу й рекреації, фізіотерапії й фізичної реабілітації, спортивного туризму й хореографії.

«Ми впевнені, що Ви з честю виконаєте завдання з підготовки висококваліфікованих фахівців, розвитку сучасної науки та підвищення рівня спортивних досягнень», – сказав В.Гураль.

Також Вадим Гураль побажав усім студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

«Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти», – наголосив заступник голови ОДА.

В рамках урочистостей Вадим Гураль відзначив кращих студентів-спортсменів Університету, які вибороли нагороди Всесвітньої літньої універсіади 2013 року в Казані, та вручив цінні подарунки – наручні годинники «Від голови облдержадміністрації».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ