У Луцьку розкриють секрет успішної громадської діяльності

У Луцьку розкриють секрет успішної громадської діяльності

02.09.13 08:43 0 968
Успішна громадська діяльність: мрія чи реальність? Чи варто віддавати 16-годинний робочий день заради примарного «блага суспільства»? Чи є щось спільне між поняттями «кар’єра» і «громадська діяльність»? На усі ці питання дасть відповідь Наталя Міхнова у п’ятницю, 6 вересня. Вона розповість свою історію успіху. Як починала студенткою факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, а зараз працює радником міського голови Львова та керівником громадського об’єднання «Самопоміч».
Якщо ви хочете стати успішним громадським діячем, вона навчить вас, як, коли і з ким втілювати свої ідеї. Якщо ви бажаєте вдосконалювати журналістські якості, вона розкаже, як «зачепити» читача і зробити видання соціально відповідальним.
На цей момент громадське об’єднання «Самопоміч» – це організація, яка понад 7 років працює з жителями Львова і безкоштовно надає підтримку кожному. Напрямки діяльності ГО дуже різні: психологічні служби, спорт, розвиток дозвілля, тренінги, юридична допомога, підтримка у комунальних питаннях, інформаційна довідка. Окрім цього, медіа-відділ ГО «Самопоміч» займається випуском безкоштовного щотижневика з однойменною назвою (тираж 40 тис). На сторінках газети: журналістські розслідування, поради для сімей, пропозиції дозвілля для дітей, анонси соціальних подій, юридичні поради для мешканців.
Не пропустіть унікальну можливість почути рецепт успішної громадської діяльності! Нагадуємо!
Час: п’ятниця, 6 вересня, 14:00
Місце: конференц-зал "ВолиньМедіа" (вул. Ковельська, 2, 4-й поверх, офіс 7)

***

Зустріч буде проведена у рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», що здійснюється ВОГО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина». Метою проекту є спонукання представників громадського сектору і журналістів Волині до активної діяльності й гуртування задля розвитку своєї країни й свого регіону й посилення таким чином їхньої ролі в суспільстві.


за підтримки

Благодійного фонду "Богдана Гаврилишина"







Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ