У День знань Віталій Захарченко відвідав школу на Київщині та відомчий ліцей

У День знань Віталій Захарченко відвідав школу на Київщині та відомчий ліцей

02.09.13 09:54 0 951
Перший візит був здійснений Міністром внутрішніх справ в якості куратора регіону від Кабінету Міністрів України, під час другого глава МВС привітав першокурсників відомчого навчального закладу.

Участь у святі знань, що відбулося в загальноосвітній школі с. Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району, взяли керівники Київщини та представники місцевої влади.

Віталій Захарченко привітав школярів та їхніх батьків зі святом, зазначивши, що в їхньому житті розпочинається новий етап. Першокласники пізнаватимуть світ, старшокласники – мріятимуть про майбутні досягнення.

– Нехай вас не лякають важкі завдання на контрольних. Краще зосереджуйтеся та насолоджуйтеся своїми перемогами. Всі ви станете дорослими, оберете професію, і знання, отримані в школі, стануть вам у нагоді, – підкреслив Віталій Захарченко.

Глава МВС України побажав дітям наполегливості і впертості в навчанні, а їхнім батькам та вчителям – терпіння і невичерпної енергії. Він також передав навчальному закладові подарунки від правоохоронного відомства.

Разом з директором школи Миколою Татуревичем та сільським головою сіл Петропавлівська Борщагівка і Чайка Олексієм Кодебським Віталій Захарченко ознайомився з історією школи та біографіями кількох її видатних випускників, а також зі станом та інфраструктурою навчального закладу: будівлею, обладнаною всім необхідним, сучасним стадіоном тощо.

Візит Віталія Захарченка відбувся в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Відвідавши Юридичний ліцей ім. Ярослава Кондратьєва, що функціонує при Національній академії внутрішніх справ, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко привітав 82 юнаків та дівчат, які цього року стали ліцеїстами.

За його словами, ліцей є взірцем багатогранної діяльності держави щодо соціального захисту дітей, батьки яких – працівники органів внутрішніх справ, – ціною власного життя або здоров’я захистили громадський порядок.

Глава МВС висловив подяку за щоденну напружену працю викладачам та вихователям ліцею, які не лише щедро обдаровують знаннями своїх учнів, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів України. Держава потребує талановитих учених, мудрих учителів, кваліфікованих економістів і, безумовно, професіоналів-правоохоронців, досвідчених юристів.

– Сподіваюсь, навчання в ліцеї допоможе вам стати справжніми патріотами держави – сильними, мужніми, фахівцями, які готові гідно продовжувати справу, розпочату вашими батьками, – наголосив Віталій Захарченко.

Він також висловив упевненість, що згодом більшість з ліцеїстів прийде на службу в органи внутрішніх справ, аби повсякденно захищати мир і спокій в державі, забезпечувати правопорядок, захист конституційних прав громадян України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: У Чернівцях бюджет ...

КОМЕНТАРІ