Херсонські міліціонери привітали школярів з Днем знань

Херсонські міліціонери привітали школярів з Днем знань

02.09.13 10:54 0 943
Дітлахам, які вперше цього навчального року переступили пороги рідних шкіл, інспектори ДАІ нагадували про правила поведінки на дорозі та дарували маленьким пішоходам сувеніри за правильний перехід дороги.

З самого ранку біля пішохідних переходів кожної школи міста стояли працівника ДАІ. Вони просили водіїв бути особливо уважними, знижувати швидкість біля навчальних закладів, дитячих садків та бути готовими до будь-яких несподіванок з боку дітей. А маленьким пішоходам, які переходили проїжджу частину без порушень, автоінспектори вручали тематичну друковану та сувенірну продукцію.

Також сувеніри дарували щасливим і схвильованим першокласникам, які вперше в житті не лише йшли до школи, а і приймали вітання від міліціонерів. Таким чином діти пригадували правила поведінки на дорозі, які вони могли забути за літо.

Також цей захід знайшов підтримку і у представників підприємств, що надають послуги з пасажирських перевезень. Весь громадський транспорт рухався по місту з увімкненими фарами, у салоні автобусів та тролейбусів були розклеєні тематичні листівки, привертаючи цим увагу жителів міста до акції «Увага! Діти на дорозі».

Влаштовувати для дітей подібні заходи – традиція херсонської міліції. Старання міліціонерів були не марними. Адже головне – це посмішки на дитячих обличчях. А їх того дня було багато.

Цього дня у кожній школі Херсонської області на святкових лінійках учнів вітали керівники галузевих служб та райвідділів. Особливу увагу, теплоту та подарунки від міліціонерів отримали першокласники та ті діти, які як ніхто інший потребують піклування.

Шестикласнику херсонської Школи гуманітарної праці, який нещодавно втратив матір і батька, від імені начальника Управління МВС області генерал-майора міліції Валерія Літвіна вручили комп’ютер-планшет, щоб хоч якось підтримати хлопця.

Міліціонери подбали не тільки про свято для школярів, а і про усіх жителів міста. Для них в центрі Херсона біля входу в парку грав оркестр Управління МВС області.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шуфрич: "Гравці знають ...
Наступна новина: Футбольний матч ...

КОМЕНТАРІ