ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів

ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів

02.09.13 10:36 0 2106
На сьогодні ПриватБанк обслуговує рахунки понад півмільйона корпоративних клієнтів. Як повідомили в банку, з початку року темпи приросту відкриваємих в ПриватБанку рахунків корпоративних клієнтів збільшилися вдвое. Значне зростання клієнтської бази продиктоване введенням обслуговування корпоративних клієнтів в режимі 24 /7 без вихідних і свят.


"За 7 місяців в банку відкрито стільки ж рахунків, скільки за весь минулий рік, - каже керівник Напрямки " Обслуговування малого та середнього бізнесу " ПриватБанку Олександр Ніколенко. - До запуску цілодобового обслуговування в середньому відкривалося 238 рахунків на день, після - 310 рахунків у день".


Нагадаємо, в травні ПриватБанк оголосив про революцію своєї системи обслуговування бізнесу - перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24 /7. Цілодобове обслуговування юросіб ПриватБанку доступне всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки. Крім самого популярного в країні онлайн-банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Кліент-Банку з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком і формування платежів як на відео.

В Рівненській філії Північно-Західного РУ ПриватБанку працює 62 відділення, 162 банкомати, 202 терміналів самообслуговування.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.




прес-офіс ПриватБанку в Рівному:
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ріо-де-Жанейро можуть ...
Наступна новина: Звітність щодо сум ...

КОМЕНТАРІ