У Чернівецькій області 18 «крамарів» позбавлені ліцензій за незаконну реалізацію алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім

У Чернівецькій області 18 «крамарів» позбавлені ліцензій за незаконну реалізацію алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім

02.09.13 11:41 0 1073
З початку нинішнього року фахівцями Міндоходів Буковини здійснено 63 перевірки суб‘єктів господарювання, які здійснюють реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів та встановлено 62 випадки недотримання норм законодавства, що регулює правила продажу цих товарів. Наслідком такої комерції – понад 1,2 млн. грн. застосованих фінансових санкцій, які підлягають сплаті в дохід бюджету.
Характерними порушеннями, що стали причиною анулювання ліцензій та застосування фінансових санкцій це зберігання та реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, роздрібна торгівлю алкогольними напоями без наявності ліцензії і за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін.
Поки що в регіоні залишається проблемним питання незаконної реалізації алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім. За цими фактами уже цьогоріч розглянуто 21 матеріал та застосовано фінансових санкцій на суму майже 0,2 млн. грн.. Подібні порушення стали причиною для 18 «крамарів» позбавлення ліцензії, з них 7 на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 11– тютюновими виробами.


Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ліга арабських держав ...

КОМЕНТАРІ