У Львівській філармонії лунатиме Йоган Штраус

У Львівській філармонії лунатиме Йоган Штраус

02.09.13 14:52 0 1157
Вже незабаром, 7 вересня, у Львові поціновувачі класичної музики матимуть змогу насолоджуватись чарівними мелодіями Йогана Штрауса. У Львівській філармонії оркестр K&K Philharmoniker, диригент – Тарас Ленько (Україна), виконає «Віденський Йоганна Штрауса Концерт–Гала». Початок концерту о 19.00 год.

— Легка для сприйняття, невимушена, чарівна музика створить атмосферу незабутнього свята. Попередні враження від наших концертів Ви можете отримати в Інтернеті: http://www.youtube.com/kkphilharmoniker, переглянувши виступи оркестру K&K Philharmoniker. Будемо раді бачити львів’ян та гостей міста на нашому концерт організатори

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 097-472-32-05.

Програма концерту

7 вересня 2013 року

19:00 год ? Львівська філармонія ?

Диригент: Тарас Ленько (Україна) Довідка

Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. за відмінну музичну якість і незвичну харизму нас цінують в 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів у кращих залах Європи, таких як Herkulessaal M?nchner Residenz, Tonhalle Z?rich, Konzerthаus Berlin, концертних залах Стокгольма, Копенгагена, Мадрида, Осло, Парижа, Wiener Musikverein.

Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме — прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність.

За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски.

K&K Philharmoniker

Засновано: червень 2002

Перший офіційний концерт: 14 листопада 2002 в Національному академічному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької

Засновник та шеф-диригент: Маттіас Георг Кендлінгер

Директор оркестру: Олег Станкевич.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ІV ...
Наступна новина: Ярмоленко перейде в "Зеніт" ...

КОМЕНТАРІ