У Львові стартував конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project»

У Львові стартував конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project»

02.09.13 15:17 0 1189
З ініціативи Львівської міської ради із серпня розпочався конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project», метою якого є об’єднання студентства і органів місцевого самоврядування до якісної співпраці, реалізація проектів, запропонованих молоддю, спільно з органами місцевого самоврядування в рамках програми стажування «Перший кар’єрний крок» задля покращення добробуту громади міста.

Перший етап реалізації проекту «Lviv Young Project» — відбір тем підрозділами ЛМР і моніторинг актуальних напрямів проектів, погодження з структурними підрозділами. Протягом серпня місяці усі структурні підрозділи міської ради надавали свої ідеї щодо реалізації проектів по різних напрямах.

— На сьогоднішній день ми маємо 25 проектів, які будуть проходити відбір, - оберемо найактуальніші, найцікавіші для молоді. Згодом розпочнеться, власне, реалізація цього проекту. Яким чином? Ми набираємо молодих і активних студентів з усіх вишів Львова, вони теж проходять невеличкий конкурс і таким чином формується робоча група під кожен напрям проекту Галина Бордун, начальник відділу кадрів ЛМР.

Відбір та формування учасників робочих груп триватиме до 15 листопада 2013 року і здійснюватиметься комісією, яка складатиметься з представників ЛМР, представників вишів та студентської ради Львова.

Навчання відібраних учасників проекту, об’єднаних у робочі групи, безпосередньо припадає на листопад – грудень 2013 року. За результатами навчання відбуватиметься формування планів проектів, вирішення задач, розподілення ролей та завдань.

— Кожна робоча група проходить ряд навчань з професійними тренерами: командоутворення та лідерство, проектний менеджмент, кризовий менеджмент і правильна робота зі ЗМІ, тобто учасники будуть підготовленими для самостійного розвитку і реалізації цієї ідеї Галина Бордун

Пряма реалізація проектів при профільних управліннях та супровід проектів і груп тренерами розпочнеться із січня. В першу чергу, це означатиме також активну співпрацю з студентством і вузами. Проект є довготривалим: звіт, представлення результатів та реалізація 5-6 проектів різної тематики заплановані на червень 2014 року.

Крім здобуття корисних професійних навиків, проведення такого конкурсу дає чудову можливість посилення якісної співпраці студентського середовища з органами влади, втілення актуальних проектів за пропозиціями структурних підрозділів ЛМР.

— Попередній досвід проведення такого плану проекту вже був у 2010, тоді також реалізовувалися студентські проекти, але більше з ініціативи молоді – студенти самі приносили свої ідеї і реалізовували у стінах ЛМР додала Галина Бордун.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мілевський близький до ...
Наступна новина: У Полтаві тривають Дні ...

КОМЕНТАРІ