Сьогодні школярам Полтави подарують книги львівських видавництв

Сьогодні школярам Полтави подарують книги львівських видавництв

02.09.13 11:44 0 1101
Львів презентує себе у місті Полтава. Відтак, протягом 4 днів, 30 серпня – 2 вересня, у Полтаві тривають Дні Львова. Насичена програма розпочалась з львівського ярмарку у центрі міста ще 30 серпня. На вулицях Полтави волонтери зі Львова роздають перехожим листівки з запрошенням до міста Лева – «Зустрінемось у Львові». Також вчора вечері усі охочі могли взяти участь у цікавому театралізованому вуличному дійстві – виставі «Глорія» львівського театру «Воскресіння». ж відбудеться велика зустріч з туристичними агенціями, яким будуть презентувати цікаві туристичні продукти Львова.

Як повідомили організатори, за три дні події в рамках Днів Львова у Полтаві відвідало загалом понад 10 тис осіб, волонтери роздали 6 тис листівок «Зустрінемось у Львові».

З 30 серпня на пл. Театральній у Полтаві триває Львівський ярмарок, де усі охочі можуть скуштувати шоколад, каву та солодощі, які привезли спеціально зі Львова, аби запросити мешканців Полтави відвідати місто Західної України.

Також на вулицях Полтави волонтери розповсюджують листівки «Зустрінемось у Львові». Зі суботи у «Львівській кав’ярні» працює виставка картин учнів Львівської художньої школи ім. О. Новаківського. Вчора усі охочі могли спостерігати за театралізованим дійством від театру «Воскресіння» на пл. Театральній, що відбулось одразу ж після урочистого відкриття Днів Львова у Полтаві. Також на площі вчора просто неба лунав джаз, відбувся джаз-концерт у «Львівській кав’ярні», вулична вистава «Глорія» від театру «Воскресіння». Її переглянуло 2 тис осіб.

ж відбудеться зустріч з туристичними агенціями міста Полтави, де буде презентовано туристичні продукти Львова. У програмі на ще – Львівський ярмарок, розповсюдження листівок «Зустрінемось у Львові», передача книг від львівського видавництва школярам м. Полтави, лекція заступника міського голови Василя Косіва на тему «Львів — культурна столиця України» (Полтавський Технічний університет), відкрита лекція міського голови Львова Андрія Садового (Полтавський Технічний університет), круглий стіл на тему: «Міжсекторальне партнерство. Співпраця влади та громадських організацій».

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та Київському політехнічному інституті. Довідка

У минулому році Львів відвідало 1 млн. 400 тис. туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста Львова

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ліга арабських держав ...
Наступна новина: На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ