Пилипишин спробує відбілити «честь і гідність» через суд

Пилипишин спробує відбілити «честь і гідність» через суд

02.09.13 11:12 0 1479
3 вересня 2013 року о 15:00 Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетуватиме Солом'янський районний суд, де відбудеться розгляд цивільної справи за позовом Віктора Пилипишина про захист чести, гідности, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Екс-голова Шевченківської райдержадміністрації подав позов на колишнього директора дитячо-юнацької спортивної школи №7 Віталія Сальнікова, який звинувачує Віктора Пилипишина у замовленні його вбивства (http://www.youtube.com/watch?v=F9FnnTTg8Z0). Судове засідання відбудеться за адресою: Київ, вул. М.Кривоноса, 25, каб.27.

Нагадаємо, що влітку 2009 року на вхідних дверях квартири директора Київської ДЮСШ №7 встановили розтяжку з військовою гранатою Ф1. Вибух таки стався, але Віталій Сальніков чудом залишився живий, втративши 3 літри крові, отримавши опіки першого ступеня та сотню осколків, які так і лишилися в ногах (http://www.youtube.com/watch?v=P-hHI4mcqJM).

Як зазначає Сальніков, замовлення вбивства відбулося через бажання голови Шевченківського району Віктора Пилипишина звести на базі ДЮСШ розважальний комплекс, із чим директор принципово не погоджувався.

У позовній заяві зазначено, що інформація, яку поширив Віталій Сальніков, "...завдала Позивачу моральних страждань, він втратив душевний спокій, інтерес до життя, дуже хвилюється, через неправдиві відомості ставлення людей до Позивача змінилося". Віктор Пилипишин вимагає у суду стягнути 100 тисяч гривень із відповідача за завдану йому моральну шкоду (http://www.youtube.com/watch?v=GnhNho3l8ps).

Можна припустити, що саме "зміною ставлення людей" до В. Пилипишина після фальсифікації результатів виборів на ОВК №223 можна пояснити поданий позов, оскільки Віталій Сальніков почав звинувачувати його в замаху на своє життя ще з 2009 року.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" буде проводити пікет під стінами Солом'янського районного суду. Націоналісти вимигатимуть, аби не повторилася ситуація, що склалася під час парламентських виборів. Нагадаємо, що тоді Віктор Пилипишин виграв два суди у справі проти ОВК №223 щодо проведення перерахунку голосів виборців, попри те, що членам окружної комісії не було відомо, що з ними хтось судиться.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ