У День першого дзвоника голова облдержадміністрації Борис Клімчук привітав першокурсників Луцького педагогічного коледжу

У День першого дзвоника голова облдержадміністрації Борис Клімчук привітав першокурсників Луцького педагогічного коледжу

02.09.13 13:35 0 1023
482 першокурсника цьогоріч прийняв до своїх лав Луцький педагогічний коледж.

1 вересня у Луцькому замку відбулася урочиста посвята вчорашніх школярів у студенти. Майбутніх вчителів вітали їх наставники, батьки, друзі та студенти старших курсів.

Завітав на урочистість голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Він особливо підкреслив, що Луцький педагогічний коледж – гордість Волині, він зберігає та примножує кращий педагогічний досвід, дає молоді освіту найвищої якості. «Ви вчите тих, хто буде навчати наших дітей в майбутньому. Тому важливо не втратити жодної дрібниці, розбудити у студентах іскру педагога, щоб вони потім запалювали таланти у своїх вихованців», - підкреслив голова облдержадміністрації.

З нагоди свята Борис Клімчук вручив ректору педагогічного коледжу Петру Бойчуку документи та ключі від автобуса, придбаного за кошти обласного бюджету та навчального закладу. Вартість транспорту складає 450 тис.грн.

Довідково:

Луцький педагогічний коледж дає освіту вчителя музики, початкової школи, фізичної культури, вихователя та музичного керівника дошкільного закладу. Крім того, студенти отримують низку додаткових кваліфікацій. Це єдиний навчальний заклад ІІ рівня акредитації на Волині, який готує фахівців за освітньо-професійними програмами молодшого спеціаліста та бакалавра. Враховуючи потреби освітніх закладів Волині, у коледжі відкрито заочну форму навчання на відділеннях «Дошкільне виховання» і «Початкове навчання». Кількість студентів щорічно збільшується (якщо у 2010 році було 1567 студентів, то у 2013 – 1675). В цілому, за 73 роки роботи коледжу підготовлено понад 18 тисяч вчителів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати міської ради: ...
Наступна новина: Працівники Нововолинської ...

КОМЕНТАРІ