Кількість перевірок волинського бізнесу у порівнянні з 2010 роком зменшилась у сім разів, – ГУ Міндоходів Волині

Кількість перевірок волинського бізнесу у порівнянні з 2010 роком зменшилась у сім разів, – ГУ Міндоходів Волині

02.09.13 13:32 0 1014
Таку аналітику під час свого виступу на розширеному засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яке було приурочене до професійного свята представників національного бізнесу – Дня підприємця озвучила заступник начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

Важливо, що на Волині підприємництво активно розвивається. Кількість зареєстрованих в області підприємців з минулого року зросла на 43 відс. всупереч песимістичним прогнозам, що Закон України про розвиток підприємництва і нова редакція Податкового кодексу стануть на заваді бізнесу.

Серед зареєстрованих на Волині підприємств – 14 відс. – малі та 42,4 відс. – середні. На малих і середніх підприємствах працює більше 100 тисяч волинян.

«При цьому за прозорістю сплати податків волинські підприємці — на першому місці в Україні, – наголосив у своєму виступі на засіданні голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. – Незначна кількість відкритих кримінальних справ свідчить як про відповідальність бізнесу, так і про успішну профілактичну і роз’яснювальну роботу, яку проводять фахівці Головного управління Міндоходів в нашій області».

За словами заступника начальника Головного управління Міндоходів Волині, така статистика найбільш яскраво ілюструє стосунки ГУ Міндоходів та бізнесу і прагнення його фахівців створити сприятливі умови для ведення бізнесу, зокрема забезпечити максимум комфорту тим сумлінним платникам, котрі своєчасно і в повному обсязі здійснюють належні відрахування до бюджету.

«Ми дбаємо про свою ділову репутацію і тому своєю працею хочемо підтвердити незаперечну істину, що наша країна має величезний потенціал. Як держава, в якій бізнесу комфортно жити і працювати», – наголосила Інна Степанюк.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ