Працівники Нововолинської ОДПІ ГУ Міндоходів зустрілись з польськими управлінцями та підприємцями

Працівники Нововолинської ОДПІ ГУ Міндоходів зустрілись з польськими управлінцями та підприємцями

02.09.13 13:39 0 1129
В місті Нововолинську відбулася зустріч з поважними сусідами з Євросоюзу – делегацією представників управлінської сфери та підприємців з Мазовецького воєводства Отвоцького повіту республіки Польща. В склад робочої групи при Нововолинському міськвиконкомі, яка ініціювала зустріч, входили представники Нововолинської ОДПІ.

«Нам було цікаво і корисно спілкуватись з польськими гостями – представниками управлінської сфери Мазовецького воєводства та підприємцями – майбутніми нашими інвесторами, – підсумувала результати зустрічі перший заступник начальника Нововолинської ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Алла Вечеря, – тим більше, що у нашому місті вже успішно працює два приватних підприємства з польськими інвестиціями - ТЗОВ «БРВ» та ТЗОВ «Класік», які забезпечують наших городян роботою та зарплатнею, вчасно виконують свої податкові зобов’язання перед місцевим бюджетом. І місцева влада, і наші фахівці зацікавлені у налагодженні таких взаємовигідних ділових контактів, тому разом активно сприятимемо підвищенню інвестиційної привабливості міста Нововолинська».

За словами посадовця Нововолинської ОДПІ, польські підприємці зацікавились тими прогресивними нововведеннями, які пропонує сумлінному бізнесу законодавство України.

Зокрема, перший заступник начальника Нововолинської ОДПІ ГУ Міндоходів ознайомила польських підприємців з особливостями оподаткування доходів нерезидентів та умовами діяльності їх на території України згідно з вимогами вітчизняного законодавства, відповідала на запитання учасників зустрічі.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У День першого дзвоника ...
Наступна новина: Затверджено звітність з ...

КОМЕНТАРІ