В міському Центрі обслуговування платників чернівчани отримали понад 100 тисяч послуг

В міському Центрі обслуговування платників чернівчани отримали понад 100 тисяч послуг

02.09.13 13:03 0 1042
Протягом цього року в чернівецькому Центрі обслуговування платників податків було надано понад 103 тисячі послуг, у тому числі видано 5357 ідентифікаційних кодів, надано 14196 консультацій, прийнято близько 56 тисяч податкових звітів, зареєстровано понад 28 тисяч вхідної кореспонденції та ін.

Інформаційні та інші послуги, які надаються у ЦОППі стосуються, зокрема, консультативної допомоги платникам податків в оформленні заяв, заповненні податкової звітності; надання інформації про реквізити рахунків для зарахування платежів до бюджетів, ставки податків та роз’яснень з питань оподаткування (усних, письмових, по телефону); надання платникам податків інформації про стан розрахунків з бюджетами; надання безкоштовного програмного забезпечення для формування та подання податкової звітності в електронному вигляді; розповсюдження брошур, буклетів, пам’яток та іншої друкованої продукції про сплату податків; прийняття звітних та інших документів платників податків; надання публічної інформації, тощо.

Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях працює із подовженим робочим днем з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 20.00, а також у суботу з 9.00 до 16.00.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Ужгородцю приглянувся ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ