Ужгородцю приглянувся блендер

Ужгородцю приглянувся блендер

02.09.13 13:01 0 1024
Менше двох годин знадобилося працівникам слідчо-оперативній групи Ужгородського міськвідділу міліції, щоб відшукати зловмисника, який викрав блендер «Braun» з вітрини магазину побутової техніки обласного центру. Сума збитку становить 550 гривень.

Інформація про скоєння злочину надійшла до чергової частини міськвідділу у вечірній час. Виявивши крадіжку, продавець-консультант відразу повідомив про подію місцевих правоохоронців. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці доклали чимало зусиль для того, щоб розкрити цей злочин «за гарячими слідами» та затримати підозрюваного.

Працівники слідчо-оперативної групи опитали ймовірних свідків даної події. Копітка робота дала свій позитивний результат. В ході проведення пошукових заходів, в скоєнні крадіжки було викрито 52-річного ужгородця.

Зловмисник не став відпиратися та зізнався у скоєному. За його словами, блендер приглянувся йому, ще раніше. На покупку якого не вистачало грошей. Сподівався, що ніхто і не помітить відсутність всього-на-всього одного блендера, за такої кількості різноманітної техніки.

Зловмисник сподівався уникнути відповідальності, проте – не вдалося. Наразі крадій спілкується з міліціонерами. Речовий доказ вилучено

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох — повідомив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В міському Центрі ...

КОМЕНТАРІ