Депутати міської ради: "Працюємо для дітей"

Депутати міської ради: "Працюємо для дітей"

02.09.13 13:35 0 1009
1 вересня у День знань та Свято першого дзвоника депутати від ВО «Свобода» традиційно вітають школярів з початком нового навчального року. Цьогоріч цей день став особливим для ЗОШ № 10, 11, 25 та Угорницької ЗОШ. Адже саме в цих навчальних закладах за підтримки фракції ВО «Свобода» в міській раді проведено капітальні ремонти чи встановлено майданчики.

Відомо, що навчання має бути не тільки корисним і плідним, але й цікавим та яскравим. Таким тепер буде навчальний процес для школярів ЗОШ № 11, адже саме тут спорудили дитячо-спортивний майданчик. Потреба у спорудженні майданчика в цій школі, за словами батьків, вчителів та самих учнів, постала гостро, адже жодного поля для занять спортом та проведення дозвілля на території ЗОШ № 11 не було. На активну ініціативу батьків місцеві свободівці відгукнулися з радістю. Таким чином тепер уроки фізкультури стануть ще цікавішими.

Нове життя отримав і спортивний зал Угорницької ЗОШ. Тут за підтримки голови фракції ВО «Свобода» Романа Онуфріїва проведено капітальний ремонт спортивного залу, встановлено шведські стінки, а також споруджено дитячо-спортивний майданчик на території шкільного подвір’я. З цього приводу свободівці провели на новоспеченому майданчику для дітей Козацькі забави з цікавими конкурсами та приємними подарунками.

Не менше свято й на подвір’ї ЗОШ № 10. Відтепер територію школи доповнив сучасний майданчик зі штучним покриттям. З ініціативи депутата міськради Віталія Голутяка на території школи спорудили футбольне поле. Тож тепер школярі зможуть активно й корисно провести дозвілля, а діюча шкільна команда з футболу – повправлятися в улюбленій грі за будь-якої погоди.

Капітальної реконструкції зазнала і ЗОШ № 25. Саме за сприяння депутата Оксани Савчук тут капітально відремонтовані дитячі шкільні туалети.

Не залишились без уваги свободівців й інші міські школи. Традиційно депутати завітали до шкіл й привітали усіх зі святом. Більшість навчальних закладів отримали із рук місцевих обранців комп’ютерну чи мультимедійну техніку, а також туристичне спорядження, парти чи стільці.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У День першого дзвоника ...

КОМЕНТАРІ