В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

02.09.13 13:08 0 972
Першого вересня веселий шкільний дзвоник розпочав новий навчальний рік для тисяч маленьких прикарпатців. На урочистих лінійках з нагоди цієї знаменної події були присутні не лише школярі, педагоги, а й численні запрошені. Серед них – представники влади, духовенства, рятувальники. Працівників пожежно-рятувальної служби області особливо радо вітають у школах-інтернатах. Саме діти, обділені батьківською турботою та піклуванням, найгостріше відчувають потребу у розумінні, доброму слові, а ще – посильній матеріальній підтримці.

Вже кілька років поспіль підшефними рятувальників є вихованці Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – мешканці Івано-Франківщини та сусідніх областей, діти з багатодітних та проблемних сімей. Цей інтернат впродовж усього навчального року стає рідною і затишною домівкою для школярів. Початок кожного навчального року для них стає особливим святом, так було і цього разу, адже свій черговий візит до підшефних рятувальники приурочили саме до свята Дня знань – 1 вересня.

На урочистій першовересневій лінійці, яка зібрала чимало гостей, з вітальним словом виступив начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. Керівник обласного рятувального відомства привітав вихованців закладу з початком нового навчального року та побажав їм успіхів у навчанні, а на згадку про цей день учні школи отримали від рятувальників спортивний інвентар. На успішний навчальний рік благословив вихованців школи-інтернату і їх наставників отець Григорій. Нехай благословіння Боже, сказав священослужитель, направляє усіх на хороші та милосердні справи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Студенту не потрібно ...

КОМЕНТАРІ