Хмельницька область: рятувальники ДСНС привітали школярів із святом Першого дзвоника

Хмельницька область: рятувальники ДСНС привітали школярів із святом Першого дзвоника

02.09.13 13:03 0 991
Свято Першого дзвоника – довгоочікувана та радісна подія не тільки для „першачків” та їхніх батьків, але й усіх небайдужих до майбутнього нашої держави, підростаючого покоління – наших дітей.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Тому, 1-го вересня керівництво Головного управління ДСНС у Хмельницькій області взяло участь в урочистій лінійці, присвяченій святу Першого дзвоника в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів у селі Сутківці Ярмолинецького району.

Виступаючи перед учнями школи та їхніми батьками, начальник Головного управління Борис Болібрух привітав усіх із початком нового навчального року, побажав школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети та подарував навчальному закладу книги, спортивний інвентар, а першокласникам футболки рятівників.

Директор школи Василь Безвух та діти подякували гостям і ДСНС за подарунки та увагу до учнів їх школи.

Цього дня в усіх районах області рятувальники завітали у школи на свято Першого дзвоника, привітати школярів та подарували подарунки.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородцю приглянувся ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ