У Львівській області звернувшись за допомогою у міліцію, жінка врятувала своє життя

У Львівській області звернувшись за допомогою у міліцію, жінка врятувала своє життя

02.09.13 13:54 0 1222
Нещодавно в Стрийський міськвідділ міліції за допомогою звернулась 47-річна місцева мешканка. Жінка розповіла слідчому, що чотири дні тому її побив співмешканець. Потерпіла звернулася до правоохоронців за порадою та допомогою.

Нерішучість та зволікання для жінки могли мати плачевний кінець, якби вона не наважилася звернутися за допомогою. Під час огляду медики виявили у жінки перелом ребер зі зміщенням відломків, лівобічний пневмоторакс, які згідно висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження жінці заподіяв її 36-річний співмешканець. Того дня вона повернулася з роботи та займалася домашніми справами, саме збиралася прасувати одяг. У цей час чоловік, підігрітий алкоголем, став з’ясовувати відносини. З уст захмелілого чоловіка почали лунати образи та погрози в її сторону. Жінка розуміла, що чоловік випив і вступати з ним у суперечку не варто, тож продовжувала займатися своїми справами. Розлючений молодик, довго не думаючи, схопив праску і зі всієї сили ударив жінку по спині.

Звернутися у лікарню одразу після конфлікту жінка не наважилася. Але з кожним днем самопочуття її погіршувалось і потерпіла прийшла за порадою у міліцію.

Слідчі міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За вчинене стриянину загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кака підписав дворічний ...

КОМЕНТАРІ