Під музику оркестру - святкування Дня знань у Львівській правничій гімназії

Під музику оркестру - святкування Дня знань у Львівській правничій гімназії

02.09.13 13:23 0 940
1 вересня у Львівській правничій гімназії відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань. Привітати учнів та вчителів навчального закладу завітали гості з Львівського державного університету внутрішніх справ.

Адже вже багато років ця «червона школа» є підшефним закладом ЛьвДУВС, який відіграє велику роль у її діяльності. Нерідко випускники гімназії виявляють бажання продовжити навчання у стінах міліцейського вишу та здобути кваліфіковану вищу юридичну, психологічну та економічну освіту.

Цьогоріч учні навчального закладу розпочинають друге десятиліття, так як попередній рік був десятим, ювілейним. Привітати першокласників та учнів випускних класів прибуло чимало гостей, серед них і колеги з Львівського державного університету внутрішніх справ.

Так, заходи проходили під урочисту музику оркестру ЛьвДУВС, а курсант 1-го курсу Вікторія Тамала подарувала усім присутнім душевну українську пісню.

Тож бажаємо юним правознавцям успіхів у навчанні, впевненості в тому, що отриманні наполегливою працею знання будуть затребувані дорослому житті.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: До кінця вересня ...

КОМЕНТАРІ