В Житомирській області оновлена і ошатна Чуднівська гімназія розпочала новий навчальний рік

В Житомирській області оновлена і ошатна Чуднівська гімназія розпочала новий навчальний рік

02.09.13 13:20 0 918
У шніх умовах постійної зміни соціальних, економічних і моральних орієнтирів найважливішим фактором динамічного розвитку суспільства є забезпечення високого рівня освіти. Ніколи ще проблема якості освіти в Україні не мала такого важливого ідеологічного, соціального, економічного і технічного значення. Це дуже добре розуміють зокрема у Чуднівському районі. Першовересень Чуднівська гімназія зустріла оновленою і ошатною. Впродовж кількох літніх місяців тут було утеплено фасади, замінено шифер на металочерепицю, зроблено ремонт теплопостачальної системи, встановлено металопластикові вікна. Тривають роботи по утепленню горища і підвалів приміщення, завершуються покрівельні роботи над спортивним залом. Все це стало можливим завдяки підтримці обласної державної адміністрації на чолі із Сергієм Рижуком, за ініціативи і активного сприяння голови Чуднівської райдержадміністрації Максима Самчика, за практичної допомоги народного депутата України Віктора Развадовського. Про це розповіла директор Чуднівської гімназії Ніна Дячук.

Оновлений освітній заклад – один із шести в районі, де проведено такі масштабні роботи по реконструкції і модернізації, наголошує заступник голови райдержадміністрації Наталя Загоненко. Всього ж у районі 33 школи і 34 дошкільних навчальних заклади. Всі вони стовідсотково готові розпочати навчально-виховний процес.

Чуднівська гімназія є гордістю району. Це відчувалося у вітаннях представників районної і міської влади, з якими вони звертались до учнів під час урочистої лінійки з нагоди Дня знань. Це підтверджують і високі досягнення освітнього закладу. Тут працюють 10 вчителів, що мають вищу кваліфікаційну категорію, 1 заслужений учитель України, 18 вчителів-методистів. У 2013 році учні гімназії вибороли 14 дипломів переможців обласних олімпіад, 2-е місце в обласному конкурсі з хімії, 3-е місце в обласних змаганнях з футболу в середній віковій групі. 2 учні гімназії є переможцями обласного етапу конкурсу з української мови ім. П. Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, 2 учні є кандидатами в дійсні члени МАН тощо.

Гімназія радо зустріла своїх учнів, і, насамперед, першокласників. Якщо кілька років тому їх було менше 60, то цьогоріч гімназійна родина поповнилась 70 хлопчиками і дівчатками, які сформували 3 перших класи. Два з них навчатимуться на базі дошкільних навчальних закладів «Зірочка» і «Веснянка», а третій – на базі гімназії. Цього святкового дня у подарунок від районної влади гімназія отримала сучасний тенісний стіл, а Чуднівський міський голова Іван Развадовський презентував закладу інформаційне електронне табло, яке вже встановлене над центральним входом і сповіщатиме про важливі події у житті гімназистів.

Завдяки спільній праці вчителів, батьків, органів влади зроблено немало і буде зроблено ще більше. Адже в Чуднові ставляться до знань та духовності як до найвищих цінностей і плекають нове покоління свідомих і талановитих громадян нашої держави.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ