В Чернігівській області ліквідовано дві пожежі, які виникли внаслідок короткого замикання електропроводки пральних машин

В Чернігівській області ліквідовано дві пожежі, які виникли внаслідок короткого замикання електропроводки пральних машин

02.09.13 13:10 0 834
01 вересня о 12:20 у м. Ніжин до міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вулиці Комунарів. Оперативно через 4 хвилини на місце події прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Майже за півтори години пожежу було остаточно приборкано, в ході чого врятовано помешкання та матеріальних цінностей на суму 70 тис. грн. В результаті пожежі пошкоджено підсобне приміщення, перекриття та домашні речі.

Того ж дня о 13:06 у Ніжинському районі сталася пожежа літньої кухні одного з приватних помешкань у с. Бобрик. До місця пригоди за 20 хвилин прибув пожежно-рятувальний підрозділ з м. Ніжин. Завдяки оперативним діям рятувальників, пожежу було швидко ліквідовано та не допущено її розповсюдження на житловий будинок. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 тис. грн. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни.

За попередніми даними, в обох випадках причинами виникнення пожеж стало коротке замикання в електромережі пральних машин.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Раїса Богатирьова: «Я ...

КОМЕНТАРІ