Раїса Богатирьова: «Я позитивно оцінюю роботу влади та громади Тернопільської області»

Раїса Богатирьова: «Я позитивно оцінюю роботу влади та громади Тернопільської області»

02.09.13 13:11 0 1222
Під час перебування з робочою поїздкою у Тернопільській області міністр охорони здоров’я та куратор регіону Раїса Богатирьова у спілкуванні з журналістами заявила, що задоволена роботою влади та громади.

«Я позитивно оцінюю роботу Тернопільської області, роботу людей і роботу обласної влади. Не прості часи ми зараз переживаємо, дається взнаки криза. Але я думаю, що головне, що є воля до змін і вже є зрушення в економічній, фінансовій та соціальній сфері. Говорячи про соціальну сферу, треба віддати належне обласній владі – відкриваються амбулаторії, покращується медичне обслуговування людей навіть у найвіддаленіших селах. Ми доводимо - те, що намічаємо, ми виконуємо» - заявила Раїса Богатирьова під час спільного підходу до преси з головою Тернопільської ОДА Валентином Хоптяном. Очільник області доповів міністру про соціально-економічну ситуацію, стан готовності закладів до нового навчального року, а також про реформування освітньої та медичної галузей в рамках завдань, які ставить Президент України.

Здобутки регіону були б ще кращими, якби депутати обласної ради прийняли бюджет, заявила куратор Тернопілля. «Охорона здоров’я потребує фінансування – це ліки, допомога ветеранам, людям похилого віку. Мої намагання, як куратора, звертатися до ваших політичних лідерів – завершились. Я думаю, що громада має примусити своїх депутатів голосувати і приймати рішення», - підсумувала куратор області Раїса Богатирьова.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "ЛТК" заявився на сезон
Наступна новина: В столиці України ...

КОМЕНТАРІ