На Вінниччині міліціонери провели для дітей акції з безпечної поведінки

На Вінниччині міліціонери провели для дітей акції з безпечної поведінки

02.09.13 17:32 0 1099
Вінницька міліція забезпечила охорону громадського порядку під час проведення святкових лінійок у всіх навчальних закладів Вінницької області. Поблизу шкіл несли службу екіпажі державної автомобільної інспекції . Правоохоронці привітали з святом знань учнів усіх підшефних навчальних закладів, нагадали дітям правила безпечної і законослухняної поведінки .

Вихованців Брацлавської школи-інтернату привітав керівник вінницької міліції Віктор Русин.

Очільник обласної міліції побажав дітям успіхів у здобутті знань, спортивних досягнень , позитивних вражень , нових друзів. Наймолодшим учасникам свята, для яких вперше в житті пролунав шкільний дзвінок, міліціонери подарували корисні книги - розмальовки та книги на правову тематику.

А для всіх вихованців школи міліціонери представили в подарунок відео-проектор , який стане в нагоді в тому числі і при проведенні правових занять.

Директор закладу, де виховуються діти, позбавлені батьківського піклування, Ніна Куляс згуртувала прекрасний творчий колектив, об'єднаний однією метою - виховувати дітей в атмосфері любові, поваги і добра.

Ніна Куляс від імені дружного колективу подякувала міліцейським шефам, які вже більше двох десятиліть допомагають навчальній установі, зміцнюють матеріально - технічну базу, пропагують здоровий спосіб життя, займаються правовим вихованням.

У всіх навчальних закладах області правоохоронці провели бесіди з дітьми, нагадали їм про правила безпеки вдома і на вулиці, про те, якими можуть бути наслідки непродуманих вчинків .

У День знань школярам вінницьких шкіл працівники ДАІ та юні інспектори дорожнього руху вручали пам’ятки про безпечну поведінку на дорозі.

Цього ж дня колективу вінницької школи N34 було вручено кубок переможця щорічного конкурсу «Навчальний рік без ДТП».

На думку Віктора Русина, від профілактичної роботи з дітьми багато в чому залежить майбутнє, яке вони оберуть.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Реєстр виданих та ...

КОМЕНТАРІ