Інтернет-оголошення стали популярні на мобільних телефонах

Інтернет-оголошення стали популярні на мобільних телефонах

02.09.13 17:29 0 2257
Оголошення в Інтернеті виявилися напрочуд мобільними : майже кожен шостий користувач подає і переглядає їх через свій телефон Такі дані оголосив найбільший український сайт безкоштовних оголошень Slando ..

Більше 18 % всіх відвідувань сайту і майже 20 % від загальної кількості переглянутих сторінок генерують саме користувачі додатків і мобільних версій сайту. Для порівняння , частка перегляду сайтів з мобільних пристроїв в Уанеті в цілому становить трохи більше 3% ( за даними останнього дослідження Gemius ) . в цілому , кожен 50 -й користувач інтернету в Україні хоч раз заходив на Slando з мобільного .

При цьому мобільні додатки Slando.ua вийшли зовсім недавно: .. Для Android - в червні цього року , а для iPhone - на початку серпня Проте вже зараз їх завантажили близько 150 тисяч користувачів Додатка повністю безкоштовні і повторюють можливості десктоп версії сайту , але при цьому оптимізовані під управління на сенсорних екранах .

« Із запуском мобільних додатків Slando перестає бути просто сайтом безкоштовних оголошень. Ми стаємо повноцінним сервісом , доступним на різних пристроях і платформах , число яких буде постійно зростати. Висока популярність наших програм , досягнута за такий короткий період , додає нам упевненості в обраному шляху . Це говорить про те , що сервісу затребуваний і простий у використанні як для продавців , так і для покупців » , - коментує директор Slando Сергій Гапоченко .

Примітно , що Android -користувачів на Slando в середньому в 4 рази більше , ніж шанувальників Apple , Виявилося , що глибина переглядів також залежить від мобільної ОС - .. Android -юзери в середньому переглядають у два рази більше сторінок за візит Slando , ніж користувачі iPhone А ось час на сайті вони проводять однакове.

Завантажити мобільний додаток Slando можна за цим посиланням ( http://slando.ua/mobileapps/ ) .

Власники мобільних телефонів і планшетних комп'ютерів з іншою операційною системою можуть скористатися версіями сайту для мобільних телефонів (slando.ua/m/) и смартфонів (slando.ua/i/).

Uzinform

PS: Доска объявлений kadoska один из способов заявить о себе
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпаття каже "Ні!" ...
Наступна новина: На Вінниччині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ