Україна заборонила ввезення білоруської свинини

Україна заборонила ввезення білоруської свинини

03.09.13 08:38 0 1095
Чернігівська і Житомирська митниці заборонили ввезення на територію України товарів з Білорусі, якi пiдлягають ветеринарно-санiтарному контролю i можуть переносити збудникiв африканської чуми свиней. Про це йдеться в повідомленні Державного митного комітету Білорусі, розміщеному на сайті відомства. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Для інформування громадян, що перетинають білорусько-український кордон, Чернігівська і Житомирська митниці України повідомили митні органи Республіки Білорусь про запровадження заборони на ввезення на територію України товарів, які підлягають ветеринарно-санітарному контролю і можуть переносити збудників африканської чуми свиней», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за повідомленням, заборонене ввезення живих свиней та iнших живих тварин, свiжої, охолодженої або мороженої свинини, їстiвних субпродуктiв великої рогатої худоби, свиней, овець, кiз, коней, ослiв, мулiв. Також заборонено ввозити м’ясо і їстiвнi м’яснi субпродукти в солоному, копченому або сушеному виглядi, ковбаси, шкури тварин, бiлковi концентрати, кiсткове борошно і ще низку товарiв.

Водночас заборона не поширюється на молочну продукцiю, вершкове масло, сири, яйця і натуральний мед.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Львівщина: Ірина Сех та ...

КОМЕНТАРІ