Львівщина: Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь у відкритті реконструйованої школи в Запитові

Львівщина: Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь у відкритті реконструйованої школи в Запитові

03.09.13 08:40 0 1127
1 вересня 2013 року народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех та Михайло Блавацький взяли участь у відкритті школи в селищі Запитів Кам'янка-Бузького району Львівської области, яку було добудовано та реконструйовано за сприяння депутатів-свободівців. 2009–2011 років, коли Ірина Сех та Михайло Блавацький були депутатами Львівської обласної ради, вони неодноразово клопотали про надання коштів з державного та обласного бюджетів на оновлення школи в Запитові.

На урочистостях з нагоди освячення нових шкільних приміщень Ірина Сех привітала школярів, учителів та батьків із Днем знань. "Сподіваюся, що для Вас школа – це місце, куди ви повертаєтеся з радісним трепетом, очікуванням чогось нового і незнаного. Тут не тільки дають знання, тут усі ми вчимося налагоджувати стосунки між друзями, колегами, учнями та вчителями, тут ми робимо свій життєвий вибір. Я бажаю Вам не змарнувати часу, який Ви проводите у школі. Бажаю почерпнути якнайбільше знань, мудрости, життєвого досвіду, навчитися самовіддано зберігати шкільне братерство і щиро любити. Я вірю, що в школі гартується потужна сила, яка може докорінно змінити ситуацію в державі. На Вас покладаємо надію, бо від Вас залежить майбутнє України", – наголосила свободівка. Вона подарувала для шкільної бібліотеки примірники книги "Русалка Дністровая".

Михайло Блавацький наголосив, що в цьому оновленому сучасному приміщенні – праця рук усієї громади. "На школу було спрямовано кошти з обласного і державного бюджетів, але сюди вкладено також зусилля усієї громади, батьків, меценатів, які не пошкодували сил та ресурсів, аби в Запитові школярі навчалися в гарних умовах. Гадаю, що Запитівська школа – одна з найкращих в Україні, і ми можемо цим пишатися", – зазначив народний депутат.

Довідка: У Запитівській школі навчається 365 дітей, у перший клас цьогоріч пішли 42 учні. Для школи придбано 22 комп'ютери, мультимедійний проєктор, ноутбук. Також на базі школи є стадіон зі штучним покриттям.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завершився чемпіонат ...

КОМЕНТАРІ