Свободівці привітали з Днем знань вихованців навчальних закладів Львівщини

Свободівці привітали з Днем знань вихованців навчальних закладів Львівщини

03.09.13 09:24 0 945
1-2 вересня 2013 року депутати Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відвідали урочистості з нагоди Дня знань та початку навчального року в навчальних закладах Львівщини та привітали студентів, учнів, викладачів і батьків.

Зокрема, голова комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради свободівець Тарас Скиба привітав із новим навчальним роком студентів Львівського державного училища фізичної культури. "Львівщина пишається тим, що на наших теренах працює такий навчальний заклад, – зазначив депутат. – Ми пишаємося вихованцями училища, які прославляють наш край на всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях. Бажаю студентам і викладачам, аби новий навчальний рік став успішним і приніс нові перемоги".

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціяльно-економічного розвитку та комунальної власности Львівської обласної ради Ярослав Качмарик взяв участь у святкуваннях Дня знань у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імени Героїв Крут. Ярослав Качмарик побажав першокурсникам, щоби вони відчували, що про них пам'ятають батьки, вчителі, а також запевнив, що ліцеїстам допомагатимуть і депутати Львівської обласної ради, які з гордістю кажуть, що Ліцей імени Героїв Крут – це візитівка освітньої галузи Львівщини та всієї України, це те, що формує нашу надію.

Ярослав Качмарик також взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльности та Національному університеті "Львівська політехніка".

Депутат Львівської обласної ради Володимир Чехут побував на святі Першого дзвоника у Лучківській загальноосвітній школі Бродівського району, в якій колись навчався. Депутат передав вітання школярам та вчителям від голови Львівської обласної ради та подарував для шкільної бібліотеки видання "Русалка Дністровая", а також диск із патріотичними піснями "Холодний Яр". Дирекція школи висловила вдячність депутатові за фінансову підтримку в ремонті спортивного залу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В ОДА обговорили стан ...

КОМЕНТАРІ