У Львові за сприяння Василя Горона відремонтували пішохідні хідники в межах 21-го мажоритарного округу міста

У Львові за сприяння Василя Горона відремонтували пішохідні хідники в межах 21-го мажоритарного округу міста

03.09.13 08:09 0 975
Понад 20 років пішохідні хідники від вулиці Липова Алея до Кримської, а також вздовж Дністерської жодного разу не ремонтували, тому вони перебували в жахливому стані. При формуванні міського бюджету на 2013 рік вдалося пролобіювати виділення фінансування для капітального ремонту відповідних відтинків тротуару. В серпні цього року підрядник завершив укладання тротуарної плитки на обох ділянках пішохідного хідника. Про це 2 вересня 2013 року повідомив депутат по мажоритарному округу №21 свободівець Василь Горон.

Як повідомив депутат, до нього з колективною заявою звернулися мешканці вулиць Зелена, Меблярська та Липова Алея з проханням посприяти в ремонті пішохідного хідника, що розташований паралельно з магістральною дорогою по вулиці Зелена на відрізку від вулиці Липова Алея вздовж храму Зіслання Святого Духа, що розташований в парку "Снопківський" до вулиці Кримської.

"Ще з 2011 року я неодноразово порушував питання щодо виконання необхідних ремонтних робіт на відповідних відтинках пішохідного хідника, проте чиновники відповідали, що коштів в бюджеті міста немає. Минулоріч при формуванні титульного списку для проведення ремонтних робіт Сихівської районної адміністрації ці об'єкти вдалося включити як одні з першочергових. Також вдалося провести капітальний ремонт значної частина пішохідного хідника по стороні з непарними номерами вулиці Дністерської від будинку №1 і до перехрестя з вулицею Білоцерківською. Враховуючи, що цей пішохідний хідник веде вздовж школи № 73, я проконтролював щоби відповідні роботи з укладання тротуарної плитки відбулися ще до початку нового навчального року", – зазначив Василь Горон.

Окрім цього, депутат-свободівець посприяв облаштуванню шлагбаума на в'їзді до парку "Снопківський" зі сторони вулиці Липова Алея та Василя Стуса, що унеможливлює заїзд туди транспортних засобів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Інформаційний ...

КОМЕНТАРІ